Hogwarts

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pravidla fóra a hry

Headmistress
    Headmistress
    Admin

Pravidla fóra a hry Empty Pravidla fóra a hry

Příspěvek pro Headmistress Sat Oct 04, 2014 9:12 pm

Rozhodně Vás nechci nějak otravovat zbytečnými pravidly, ale ze zkušenosti bych ráda doporučila, čemu se vyvarovat. Toto fórum existuje díky forumczech, které jako takové má svá pravidla. Tyto pravidla tedy nejsou pro mé potěšení, ale proto, abychom předešli například smazání fóra.
    • Vulgární řeč je povolena pouze v přímé řeči nebo myšlenkových pochodech postavy, když už tedy musí být. Pokud tyto květné výrazy budete používat, ozdobte je hvězdičkami.
    • Co se týče tématiky, že děti nenosí čáp, buďte trošku decentnější, pokud na to už musí dojít.

Poté bych měla malou prosbu, co se postav týče. Nejsou tak úplně pravidla, ale opět podotýkám, že jsem se setkala s hráči, kteří neměli soudnost.
    • Vyvarujte se zakládání OP (over powered = moc silných) a MS (mary sue = moc "dokonalých") postav. Příklad pro takovou OP postavu je třeba študentík prváku, který je tak silný, že přepral vlkodlaka. Příkladem Mary Sue postavy může být dívenka, která zdědila krásu samotné Afroditi a jejím otcem je Snapův bratr Jihus. Ano, ty hyperboly byly nutné...
    • Držte se toho, co o své postavě napíšete. Jistě, že se její charakter může v průběhu hry rozvíjet, ale všeho s mírou. Stydlivá školačka se zkrátka nemůže sebrat a jít tancovat kouzelnický poledance.

Jak už jsem říkala, na žádná striktní pravidla si nepotrpím, zkrátka sázím na to, že hráči, které jsem do hry pozvala, mají nějakou soudnost a selský rozum.

Právě je Sat Nov 23, 2024 5:56 pm